okoanyudev3

okoanyudev3

Gigacsiga invázió Sydney-ben

2013. október 10. - mrdudo

Mostanában a hatalmas állatszobrok a menők, mondjuk vidámak is, nem arról van szó, simán bírnék egy hatalmas gumikacsát a Dunán.

A csiga is helyes állat, főleg ha nem meztelen és főleg ha újrahasznosított műanyagból van, sőt, szereplése után ismét újrahasznosítják.
Ezek a plasztik csúszómászók október 20-ig láthatók Sydney különböző nem várt pontjain  az Art & About Sydney fesztiválon.

De ez nem csak egy egyszeri akció, a Regeneration Art Project részeként a világ minden pontján randalíroztak már ezek a hatalmas állatok és nem csak csigák, hanem  teknősök, pingvinek és nyulak is.

A vicces látványelem célja pedig nem más mint, hogy némi gondolkodásra serkentsen a tudatosságot, fenntarthatóságot illetően.
Snails at Sydney Park- Art and About C.O.S - 2013

 

Legyen nyúl is:

nyul

Még több csigáért és egyéb vicces állatért katt ide!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr766720319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása