okoanyudev3

okoanyudev3

Elbuktak a savanyúságok

2014. június 16. - mrdudo

"Éves rendes célellenőrzést" (az életben nem írnám így be a Google-ba, de mindegy...) tartott a NÉBIH a savanyúságoknál.
Magyarul: bevizsgálták a savanyúságokat és ezek szerint ezt minden évben meg is teszik, ami jó hír. Ami a rossz, hogy az összes vizsgált mintának több mint a fele elbukott az ellenőrzésen. Például vagy volt benne olyan tartósítószer, ami nem volt feltüntetve, vagy ráadásul több is volt belőle a megengedett határértéknél, és ez igaz a szacharinra is.

ID-10021046

A legtöbb termék azon bukott el, hogy a címkéje nem felelt meg az előírásoknak. Ebből a szempontból vannak kisebb és nagyobb hibák, de a legsúlyosabb az, ha nem az van a cuccban, mint ami rá van írva.

Nekem amúgy ez a legnagyobb félelmem, mert ha már energiát fektettem abba, hogy gyakorlatilag szorzótáblaként bevágtam azokat az anyagokat, amelyeket én személy szerint szeretnék elkerülni, akkor legalább az legyen tiszta, hogy mi van abban, amit megveszek.

A teljes beszámolót itt találjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr646720549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása