okoanyudev3

okoanyudev3

Így köszöni meg a bálna, hogy kiszabadították – csodaszép videó

2014. április 05. - mrdudo

Talán már egy korábbi írásomból is kiderült, hogy nagyon vonzódom a tengerhez, a tengeri állatokhoz.

Talán azért, mert a nagypapám Izlandon élt egy ideig és rengeteget mesélt nekem a bálnákról. Mindig azt kértem, mutassa meg a lakásban, mekkora egy bálna és hogy tényleg nem férne be a nappaliba? Nekem ez kisgyerekként felfoghatatlan volt. És persze lenyűgöző. Azóta is lecsapok mindenre, ami tengeres, bálnás, delfines. Persze az egyik top favorit filmem pedig a Nagy Kékség, bucira tudom rajta bőgni a fejemet.

Na, ennél a videónál is erősen vissza kellett fognom magamat, mert gyönyörűséges.

balna

Michael Fishbach egy halászhálóba akadt bálnára bukkan és hosszadalmas és veszélyes munkával kiszabadítja az állatot (egy mozdulat a bálnától és nagyjából mindenkinek annyi lenne egy szempillantás alatt…).

A végén a bálna szerencsésen kiszabadul és elúszik, majd pedig fantasztikus showba kezd. Mintha megköszönné, hogy kiszabadították.

A videó nem új, 2011-es, de a lényeg szempontjából mindegy.  Szép. Megható. Zsepiket elő!

[youtube tcXU7G6zhjU nolink]

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr286720497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása