okoanyudev3

okoanyudev3

Last minute locsolókölni kisfiúknak

2013. március 31. - mrdudo

Vagy bárkinek. Ez annyira last minutre sikeredett, hoy remélem, azért még fogja látni valaki, akinek hasznos lehet.
Egyik kedves barátnőm kérdezte, hogy az ovis locsolásra mit kotyvaszthatna egyszerűen a kisfiának. Most leírom a fullos verziót, szerintem ez inkább majd jövőre lesz aktuális, ha megtalálja valaki, aki most hétfőn lesz gondban, próbálja megoldani abból, amit talál otthon ezek közül hirtelen.
Az első az üvegcse, ezt patikában szerezhetjük be. Külön vehetünk hozzá szórófejes vagy cseppentős tetőt. Talán a kisebbeknek még jobban kézre áll a cseppentős, a fújóssal lehetnek balesetek.
Töltsünk bele vizet és cseppentsünk bele pár csepp illóolajat.
Rázzuk össze, ennyi.
A másik verzó - ha fiam lenne, én ezt választanám -, hogyha a kis üvegcsébe rózsavizet töltünk. Isteni az illata, senki nem fog bűzölögni.

Ha már túl késői a poszt - márpedig az, elnézést mindekitől - akkor egy tetszőleges üvegbe töltsünk vizet és mehet bele illóolaj. Ha felnőttek locsolnak felnőtteket - és van otthon - akkor mehet a vízhez egy kis löttyintésnyi alkohol, így kicsit illatosabb locsolóvizet kapunk.

Ezzel a szép pécsi tojásfával kívánok én is mindenkinek kellmes húsvéti ünnepeket!
(És most még megyek és befonom akalácsot, reggelre megígértem a többieknek...)

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr616720199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása