okoanyudev3

okoanyudev3

Földlakók! A Földön élni jó! Fenntarthatósági családi nyílt nap (ingyenes!)

2012. június 09. - mrdudo

Akinek útba esne:

Játékos módon való tanulás a fenntarthatóságról, szórakoztató oktató- és ismeretterjesztő filmek vetítése, játékok, kézműves-foglalkozások, szelektív célba dobás, üvegzenélés, újrahasznosított játék- és hangszerkészítés, rajzkiállítás, vetélkedők, koncert, móka, kacagás...

2012. június 9., szombat 10.00
Apáczai Csere János Általános Művelődési Központ (8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.)

Vagy ez:

Egy „épeszű” rendezvény: Biotár V. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál Időpont: 2012. június 8-9-10.

Helyszín:  Sport Beach & Camping,  Gárdony, Harcsa u. 2.

A környezet- és egészségtudatosság napjainkban gyakran hangzatosan használt kifejezések, de vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy mit is takarnak ezek a fogalmak?

Megtévesztő reklámok garmadája zúdul ránk a gazdaság és a vállalat óriások által képviselt érdekek mentén. "Hozzáadott vitaminokkal…”, “tartósítószer nélkül…”, “cukor nélküli light változat…”; ugye mindannyian kapjuk ezeket a tudatmódosító információkat, melyek szisztematikusan alakítják a vásárlási szokásainkat és mindennapjainkat, no meg – nem utolsó sorban – az egészségünket.

Pedig van alternatíva és lehetőség a valóság megismerésére és arra, hogy a tudatos gondolkodás áthassa mindennapjainkat. Ezt segíti egy valóban „épeszű” rendezvény Gárdonyban, mely a család minden tagjának szól. Egy rendezvény, amely nem akar semmit erőszakosan lenyomni a torkunkon, hanem hagy időt a megismerésre, a megtapasztalásra, a játékos élményszerzésre…a választás szabadsága pedig még mindig a miénk! 

Bio borok fesztiválja, zöldautó-bemutató, kemenceépítés, az eredeti TV Maci...és megannyi számos program.

Környezet- és egészségtudatosság témakörében közérthető előadások, gyakorlati bemutatók, interaktív családi programok, gyermekműsorok, kreatív foglalkozások, zöld technológiák bemutatója, bio termékek vására  várja a fenntarthatóság eltökélt híveit és a lelkes érdeklődőket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr726719967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása