okoanyudev3

okoanyudev3

Monitortisztítás pelenkával

2012. szeptember 20. - mrdudo

Ahol kisgyerek van a lakásban, megjelenik a behatárolhatatlan, követhetetlen és váratlanul itt-ott felbukkanó "maszat". A "maszat" leleményes kis lény, bárhova letelepszik újabb és újabb törlésre késztetve a lelkes anyukákat.
Gondolom, senkinek nem meglepő, hogy az okostelefonok világában a kicsik pillanatok alatt elkezdik birtokba venni az összes további kütyüt a háztartásban, így a monitor sem tabu és miután azt látják, hogy elég a képernyőhöz érni, hogy valami történjen, a legtermészetesebb módon csattannak a kis gyerekmancsok a laptop monitorján. Egy szilvalekváros kis mutatóujjal meghúzott vonal pedig a bal felső saroktól a jobb alsóig erősen rontja a felhasználói élményt.
Tanácstalanul álltam a jelenség előtt, de a megoldás az eddigi legegyszerűbb, ugyanis csak vízre és egy jó puha rongyra van szükség. A leírásban "pelenka" szerepel - a textil természetesen - és miután abból van itthon, nem is variáltam.
Tehát: benedvesítettem a pelenka egyik felét tiszta vízzel  és finoman áttöröltem vele a monitort és a laptop testet is, majd a pelenka puha és száraz felével újra töröltem.
Kész is!
Bámulatos dolgokra képes a tiszta víz!

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr46720109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása