okoanyudev3

okoanyudev3

Kemény – így hasznosít újra a Coca-Cola

2014. június 07. - mrdudo

Ez aztán az igazi fából vaskarika, sőt, talán a cinizmus maga.

A Coca-Cola legújabb kampányában úgy próbál környezettudatosnak látszani, hogy különböző feltéteket (szórófej, buborékfújó, de majd nézzétek meg a videót és megértitek) kínál a műanyagpalackjaihoz. Persze, ezek a feltétek bármilyen más műanyagpalckohoz is jók (az ötlet amúgy annyira nem új, lehetett már látni ilyeneket kósza műanyagboltokban szerintem), az elgondolás pedig nem is tudom – még a végén radikális leszek – de bicskanyitogató.

cocacola

1. Egyrészt vegyél tőlük egy nagy rakás szurkot, ami gyakorlatilag semmidnek nem tesz jót.

2. Hidd el róluk, hogy tök jó fejek, mert fenntarthatóan gondolkodunk (Tessék?)

3. Ne is törődj azzal, hogy a termelődő és halmozódó műanyagok problémáját újabb műanyagokkal próbálják megoldani.
No, nálam ez így kiverte a biztosítékot, a kólásüvegből eszkábált súlyzót emelgető bácsi ál-üdvözült mosolya legkeményebb.
Nem beszélve arról, hogy műanyagpalackokat élelmiszer-tárolásra egyáltalán nem szerencsés többször használni (van itt ugye ketchup, olaj bármi tárolására alkalmas kiegészítő is), mert abból a műanyagból, amiből ezek a palackok készülnek, számtalan olyan anyag oldódhat ki, ami egyáltalán nem szerencsés, de erről hamarosan írni fogok.

 

[youtube rWgCQgzJOU4#t=80 nolink]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr286720535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása