okoanyudev3

okoanyudev3

Mi lehet jobb, mint egy IPhone5?

2013. október 01. - mrdudo

Persze sok minden, de e szerint a meglepő reklám szerint egy újszerű vécéillatósító, a Poo-Pourri.

Épp anyagot kerestem valamihez, amikor szembe jött ez a videó. Kicsit abszurdnak és viccesnek tűnt már az első kocka ezért lekattintottam és ezt követően a teljes időtartama alatt kicsit tükörponty tekintettel néztem, hogy mi fog ebből kisülni, de tényleg.

Született feleség tüllizében ül a vécén, bájosan mosolyog, miközben egy infografika segítségével bemutatja, hogyan működik az a spray, amely elveszi a kellemetlen szagokat a vécén.
A kis ismertető nem finomkodik, szép rajzon mutatja, hogyan pottyan a végtermék a vécébe.
A spray pedig elméletileg úgy működik, hogy egy filmréteget képez a vízen és az illóolajokkal együtt semlegesíti a szagokat.
Általában úgy kerül elő a videó különböző site-okon, hogy vajon működik-e? Nekem kétségem nem fér hozzá, hogy igen, a mondjuk kérdéses, hogy megéri-e az árát, a gyufa kicsit olcsóbb.

poopourri

De azért egyrészt kipróbálnám, másrészt pedig isteni marketing, minden környezetbarát, természetes cuccot így kellene reklámozni, a termék saját oldalán amúgy van egy realtime kis számláló, ott láthatjuk, hogy több, mint négymilliót (!!!!!) adtak már el a mágikus lötyőből.
Ami ha azt nézzük, hogy rengeteg felesleges vécéillatósítót nem vettek így meg, elég jó szám.
Nem tudom innen száz százalékig csekkolni, az oldalukon a gyakori kérdéseknél ezt írják:
„A Poo Pourri kizárólag természetes szagtalanító anyagokat és oljaokat tartalamaz, olyanokat, amelyek egyéb fürdőszobai termékekben is megtalálhatók. Ezeknek az anyagoknak a hatása a szennyvízre semmivel sem nagyobb, mintha természetes sampont, vagy balzsamot használnánk a zuhany alatt.”
Az IPhon5 az értékelések kapcsán kerül elő, úgy néz ki, a Poo-Purri jobbat kapott.

Nézzétek meg, a csaj egyszerűen zseniális.

[youtube pmzxhLo25RM nolink]

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr516720299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűcs Ágnes 2013.10.01. 20:58:07

Hát... Besz@rás... :o :D Örülök, hogy rábukkantál, igazi gyöngyszem! :)
süti beállítások módosítása