okoanyudev3

okoanyudev3

WC-illatosító helyett egy szál gyufa

2012. június 06. - mrdudo

Ez az egyik legkedvesebb titkos praktikám, amiről szinte a legnehezebb szalonképesen írni.
Kezdjük a "brittudósos" résszel: bizonyított, hogy a légfrissítők, illatosítok felsőlégúti problémákat, allergiákat okozhatnak, gyerekek közelében például egyáltalán nem jó őket használni.

Aztán jöjjön a  naturalista betét: én ki nem állhatom, amikor a mellékhelyiség "aktus utáni" normálisnak nevezhető alapszagára közönségesen rácsücsül egy bokréta gyöngyvirág.

Ez nálam az igazi: JUJJ!

Csodákra lehet képes viszont egy szál gyufa. Döbbenetes. Akció után gyufát meggyújt, kicsit égni hagy, elfúj. Gyufa pedig szagokat semlegesít. Először azt hittük, mókusvakítás az egész, de aztán az egyik kedven sorozatomban - melynek jelentős része egy koedukált wc-ben játszódik -, az Ally Mcbealben is alkalmazzák ezt a megoldást.
Sajnos ilyen videót nem találtam, de azért ez is elég vidám:

[youtube j_Kktmzk8us nolink]

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr96719955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása