okoanyudev3

okoanyudev3

Három jó program hétvégére

2013. április 05. - mrdudo

kozospiacKözös Piac és MOM2MOM sales, WAMP Mini ezt a három jó kis szórakozást néztem ki a hétvégére.

A Közös Piac  - termelői vásár szombaton lesz az Akváriumban. Mondjuk én már teljesen megszoktam a Szimpla Háztáji Piacot, minden héten oda járunk. Mindenre van már bejáratott  termelőm és szerintem ott lehet kapni itthon a legfinomabb tejfölt. De most bátor leszek és megnézem magamnak a Közös Piacot, ott is lesz minden, ami szem szájnak ingere:  a Szabó és Wirth Méhészet mézei, a Magyar Czider különleges cider-jei, édesszájúaknak Floch és X kekszek, Cukorka Sweetfabric finomságok, házicsokik az Élménykonyhából, a Madarász Udvarház és Majorosék hústermékei, a Panyolium szárított gyümölcsei, a Home Dining különleges szószai és a Nektária Manufaktúra utánozhatatlan gyümölcslevei. Na, már a leírástól összeszaladt a nyál a számban.

További infók itt:

Az esemény Facebook oldala itt található: www.facebook.com/events/387821014646497

Közös Piac a Facebookon: www.facebook.com/KozosPiac

 

Mom2Mom

A másik programot én most ki fogom hagyni, de ajánlom mindenkinek: Mom2Mom Sales. Jó hangulatú gyerekruha-börze a Benczúr utcában, részletek a plakáton:

mom2mom

 

WAMP Mini

Ha minden jól megy, én a WAMP Minit fogom választani, részben kicsit dolgoznom kell ott, de akkor már a kellemest a hasznossal. Gyerekeknek lesz újrahasznosítós matatás, egy új csapat mutatkozik be, nem ismerem még őket: recreativity, de henyélhetünk a Replacc pihenőben is.
Részletes programért katt ide!

Jó pihit mindenkinek!

És ha már ennyire szürke és esős minden, pótoljátok a D-vitamint magatoknál és a kicsiknél is. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr606720207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása