okoanyudev3

okoanyudev3

Árnyékot a játszóterekre!

2012. július 04. - mrdudo

Hőségriadó ide vagy oda, a kiskorúak szabadságvágya igen nagy, nálunk például szó nem lehet róla, hogy otthon maradjunk, gyakorlatilag Sári három hónapos kora óta az utcán élünk hőségriadóban és hidegrekordban egyaránt.. Menni, menni, menni kell.

Ilyenkor persze minden anyuka keresi az árnyékos játszótereket és sajnos nem elmondható, hogy hazai pályán lenne átgondolt koncepció. Ritka, amikor a játszótér úgy van megtervezve, hogy a fák épp elég árnyékot adjanak és ne süljön oda a babapopó a csúszdára.

Ezt a képet egy barátnőmtől kaptam, sajnos nem tudjuk a pontos forrását, a helyszín talán Bécs:
Egyszerű, ötletes, gazdaságos, nagyon tudnám értékelni. Bár, ha jól belegondolok, simán lehet, hogy megfűzöm itt a többi anyukát, hátha kivitelezhető.

Addig is plusz egy tipp a játszóra:

Ma, amikor lementem, azt láttam, hogy mindenki a vasalóspricnivel indult el otthonról.

Be lehetek lassulva a melegtől, mert elég lassan jöttem rá, hogy ön és gyerekhűtsére kiválóan alkalmas, nem kell drága, aerosolos vízpermeteket vásárolnunk. Vízipisztolynak sem utolsó.

 

Update: főszerkesztői súgást kaptam közben, amiért nagyon hálás vagyok, mert napi kínzó kérdésem így feloldódik. Az ötletesen árnyékolt homokozó Bécsben, a Museumsquartier belső udvarán készült, a Kindermuseum előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr36720051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimasch1@gmx.at 2012.07.06. 21:41:14

Igen,Becsben talalhato-es nagyon egyszerüen meg lehet oldani a gyorsan növö,terjedö bambuszokkal.:-)

katona.edina79@gmail.com 2012.07.08. 22:38:43

Örülnék, ha minden játszótéren bevezetnék az árnyékolást...:D A gyerekeknek is sokkal jobb lenne...:)
süti beállítások módosítása