okoanyudev3

okoanyudev3

30 egyszerű jégkrém recept

2014. június 28. - mrdudo

A gyerekekben tényleg az a jó, hogy folyton változásban vannak. A lányomat tavaly még nem lehetett

elvarázsolni a jeges nyalánkságokkal, de idén már egész misztikus gyümölcsöket is bele tudok varázsolni kis testébe némi fagyicsellel.

Legutóbb nem volt sok választásom, kókusztejet turmixoltam meggyel és némi agávésziruppal, az ment a fagyiformákba és csont nélkül elnyalogatta velem, mint a világ legtutibb desszertjét.

Sőt. Idei éves rendes böjtöm alatt azzal szórakoztattam magamat, hogy a frissen facsart gránátalma- menta levemet egyszerűen pálcikás jégkrémmé varázsoltam és máris bűnös élvezetté vált a puritán lévacsora.

A legnagyobb kedvenc mostanában viszont - miután némi tejmentesség is került a rendszerbe, az Időtetriszes banános csokis mámor. Ez teljesen készen van, az egész család imádja.

Aztán az egyik kedves oldalamon jött velem szembe ez a gyűjtés, ezzel szerintem elleszünk a nyáron, szemezgessetek ti is.

Bár a szezonnak vége, de itt találjátok az epres recepteket, katt a képre:

eper

 

Itt a citrusos finomságokat:

citrus

 

Mindenféle gyümölcsök:

gyumolcsos

 

És végül a csokiiiiiiiiii:

csoki

 

Az összes receptet itt találjátok!

Tényleg, nem tudjátok vétlenül, hol lehet jó áron szilikonos formát venni? Az még lehet, hogy jól jönne.

A bejegyzés trackback címe:

https://okoanyudev3.blog.hu/api/trackback/id/tr996720573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sugarcandy 2014.06.28. 11:17:26

hahó, köszönjük mindenféleképp :) Ezt a kommentet most kaptuk az időtetriszen: Hahó! A KIK-ben a két darabos szilikon Calippo forma 630.-
süti beállítások módosítása